RAPID TEST

RAPID TEST

Τι είναι το Rapid Test

Τα Rapid Tests ή Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (Rapid Test) ανιχνεύουν το αντιγόνο του ίδιου του ιού, μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η εγκυρότητα του rapid test μπορεί να αγγίζει ακόμα και το 90%.

Πώς γίνεται το Rapid Test

H δειγματοληψία γίνεται  από τη μύτη. Oι λωρίδες που υπάρχουν στο κουτί του Rapid Test περιλαμβάνουν αντισώματα αντιγόνου που ενεργοποιούν κάποιο συγκεκριμένο ένζυμο.

Στην περίπτωση που το rapid test κορονοϊού βγει θετικό, τότε θα παράξει μια εμφανή χρωστική

Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις (νόμος 4790/2021) το φαρμακείο healthpoint.gr διενεργεί RAPID TESTS για οποιαδήποτε άλλη νόμιμη χρήση. Το αποτέλεσμα του τεστ καταχωρείται άμεσα μετά από τη λήψη του δείγματος και του αποτελέσματος στην «Πλατφόρμα ασθενών covid-19»  

Με την πραγματοποίηση ενός rapid test στο φαρμακείο και αφού δηλώσεις το ΑΜΚΑ σου, μπορείς να λάβεις  Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19

Μπορείς να επισκεφτείς το Φαρμακείο Δ. Ζάγκου  στη διεύθυνση Γούναρη 123 16561 Άνω Γλυφάδα. Εναλλακτικά μπορείς να προμηθευτής Τεστ Κορονοϊού Covid-19 Σάλιου! ή Τεστ Κορονοϊού Covid-19 Μύτης  από το OnLine φαρμακείο healthpoint.gr